Αθλητικές Δραστηριότητες

Είναι αλήθεια πως κάποτε οι πλατείες, οι δρόμοι και οι αλάνες γέμιζαν με παιδικές φωνές, γέλια και παιχνίδια. Με το πέρασμα των χρόνων αυτή η γλυκιά καθημερινότητα χάθηκε με αποτέλεσμα τα παιδιά να μεγαλώνουν πιο περιορισμένα.

Οι ειδικοί είναι κατηγορηματικοί: Ο αθλητισμός είναι σύμμαχος των παιδιών και προσφέρει πληθώρα από πλεονεκτήματα. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια αρκετές έρευνες έχουν καταδείξει την τεράστια σημασία του αθλητισμού στη σωματική και πνευματική ανάπτυξη των παιδιών.

Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία; Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι από την προσχολική κιόλας ηλικία το παιδί είναι έτοιμο να ξεκινήσει μία αθλητική δραστηριότητα.

Πρωτίστως όμως οι γονείς θα πρέπει να λάβουν υπόψιν τους το είδος του αθλήματος που αρέσει στο παιδί και ταιριάζει στις δεξιότητές του.

Το ΚΔΑΠ χαράπολις δίνει τη δυνατότητα στους μικρούς μας φίλους, να δοκιμάσουν και να επιλέξουν το άθλημα που τους αρέσει σε ένα ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ αθλητικών δραστηριοτήτων, με τους καλύτερους και έμπειρους γυμναστές μας στη διάθεσή τους.   

                                     

Ποδόσφαιρο
Combat Ju Jitsu-Πολεμικές τέχνες – ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ για αγόρια και κορίτσια BASKET
BASKET
VOLLEY
BADMINTON
PING PONG
ΕΝΟΡΓΑΝΗ
ΡΥΘΜΙΚΗ
ΧΟΡΟΣ(ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ & ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ)
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ τους θερινούς μήνες
και άλλες δραστηριότητες