Η Εταιρεία

Η πολυετή εμπειρία μας στην εκπαίδευση, στον αθλητισμό και την ψυχαγωγία των παιδιών μέσα στον Πολυχώρο NOUVELLE, στο Πάρκο Δεινοσαύρων, στο Μουσείο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, στον παιδότοπο “Χαράπολις”, στα εκπαιδευτικά και αθλητικά προγράμματα που λειτουργούν στο χώρο μας, μας έσπρωξε να δημιουργήσουμε έναν καινούργιο και ΜΟΝΑΔΙΚΟ χώρο για τα παιδιά, το ΚΔΑΠ Χαράπολις. Το ΚΔΑΠ Χαράπολις  λειτουργεί όλο τον χρόνο και  προωθεί:

  • Τη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ, ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ του ελεύθερου χρόνου και την ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ των παιδιών, μέσα από το παιχνίδι και την ομαδικότητα.
  • Τη ΜΕΛΕΤΗ, την Ενισχυτική διδασκαλία και υποστήριξη στα σχολικά μαθήματα και ξένες γλώσσες. Κάθε μέρα όσα παιδιά θέλουν,συμμετέχουν στο τμήμα ΜΕΛΕΤΗΣ. Οι έμπειροι εκπαιδευτικοί μας, βοηθούν τα παιδιά στην ολοκλήρωση των μαθημάτων -και Αγγλικών- της επόμενης μέρας.
  • Τη μύηση των παιδιών στον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, από το απλό στάδιο της γνωριμίας με κάποιο άθλημα μέχρι και τον αθλητικό προσανατολισμό.
  • Το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ περιλαμβάνει, πληθώρα εργαστηρίων μελέτης, δημιουργίας, ψυχαγωγίας, έκφρασης, άθλησης και διαμορφώνεται με βάση τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των παιδιών.Η ΟΜΑΔΑ του ΚΔΑΠ Χαράπολις, αποτελείται από ξεχωριστούς εκπαιδευτικούς με διάθεση, εμπειρία, γνώσεις, αποπνέοντας ένα αίσθημα ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ, ΦΙΛΙΚΟΤΗΤΑΣ και ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.